Over Danielle

Dyslexie en beelddenken dat ben ik. Ik heb er mijn draai mee gevonden maar ook mee geworsteld. In mijn werk als procesbegeleider van inrichtingsprojecten in het landelijkgebied liep ik met regelmaat tegen mijn de frustraties van niet foutloos kunnen schrijven aan. Op deze website kom je vast ook een paar schrijffouten tegen. Ze horen bij mij. Wat ook bij mij hoort is mijn enthousiasme, mijn creativiteit en vindingrijkheid om te verbinden. 

Had ik het zakelijk tekenen als manier om te communiceren maar in mijn gereedschapskist gehad toen in nog als procesbegeleider werkte in burgerparticipatieprojecten werkte.
Ik tekende wel eens een plaatje maar dat was maar af en toe. Het had veel meer op de voorgrond gemogen. Dan was er veel sneller helderheid geweest. De rode draad van het verhaal was veel eerder in beeld geweest. Dat had frustratie gescheeld en werkplezier gegeven.

Nu heb ik ook veel werk plezier door andere te leren de kracht van beelddenken in te zetten in het werk. Mijn struikelpunten van toen helpen mij nu om mijn klanten te begrijpen. 


De Koers voor beelddenkers

Ieder mens is uniek. Geen beelddenker is het zelfde.
Kant en klare oplossingen zijn er niet.
Je eigen beelddenkkracht ontdekken. Je eigen weg vinden. Dat is het pad wat gelopen mag worden om te stralen met je kwaliteiten.
Graag help ik je op weg om jou koers te vinden.